Medlemmer

Det opprinnelige team awesome består av:

Perahf : Captain Awesome

perahf er selvutnevnt kaptein for skuta uavhengig av spill, ekstremt kort lunte, og en skremmende dårlig taper til tross for at hans eget motto er “Åpen, lys og glad” Perahf er den av gjengen som elsker tekniske løsninger, nye måter og gjøre ting mer effektivt på, selv om det i all hovedsak blir mer tungvint. Awesome-gaming sin server hostes hos perahf og er hans lille kveldsprosjekt.

iRage Hardest :

iRage hardest er fullstendig avhengig av å ha noen med seg, hater og sette seg inn i spillmekanikker og lorestories. Vet aldri hva spillet har handlet om, men er stort sett fornøyd når det kan skytes, stikkes og drepes. antall frames pr sekund og størrelsen på grafikkortet er langt viktigere enn innhold i spillet.

Hector Elias:

Team Awesome`s eneste kvinnelige medlem. Godt kjent med egne svakheter og er teamets eneste medlem med selvinnsikt og noenlunde ydmykhet. Hector kom sent i gang med gaming karriere, men har vist utrolig potensiale den tiden hun har vært med.

Geffus

Ethvert team med respekt for seg selv trenger en sindig sunnmøring for å beholde roen. Geffus er vår, uansett hvor stort kaos vi måtte stå i så beholder Geffus roen i enhver situasjon. Langt bedre meritter enn det både perahf og iRage kan vise til.

KrizRex

KrizRex er iRage sin bror, betraktelig kunnskap rundt hardware, og den av gjengen som faktisk har en k/d ratio det kan snakkes om. Bruker mye tid på analoge spilløsninger som D&D osv..